Postagalambbal nem fog megjönni a csomagom

A postagalambokat nagyon jól meg lehet tanítani arra, hogy elvigyenek valamit valahová. Viszont a mai világban ennél már több kell. Sokkal több csomagot és levelet küldünk, így egyszerűbb a posta és a futárszolgálat. Éppen ezért a galambokat felváltották ezek a szolgáltatások. Az pedig, hogy melyik oldal milyen futárszolgálattal dolgozik együtt, már nem is mindegy. Én legalábbis mindig meg szoktam nézni, hogy milyen lehetőségek vannak, és ha az egyik oldalon kedvezőbbek a szállítási feltételek és lehetőségek és ugyanazt a terméket meg lehet kapni, akkor azt fogom választani. Éppen ezért erre már szerintem figyelni a webshopot üzemeltetők és ha megtehetik nem csak házhoz szállítást vállalnak, hanem csomagpontot is illetve üzletben való átvételt.

Legutóbb az Olajwebshopok oldalán rendeltem. Itt a fizetési és szállítási feltételek is nagyon kedvezőek és bőven van miből választani. A szállítás tekintetében van Pick Pack pont, Posta Pont, Sprinter és MPL futárszolgálat. Ezek közül ki tudod választani azt, ami számodra a legkényelmesebb és a legjobban megéri neked. Hiszen mindegyik szolgáltatásnak már az ára. A legtöbb oldalon egy bizonyos kosárérték feletti vásárlás esetén ingyenessé válik a szállítás, így ebben az esetben nem kell a költséget figyelembe venni. Viszont ha csak kisebb értékben vásárolsz, akkor már a legtöbb esetben nem árt ezt is figyelembe venni.

A fizetést nézve lehet az üzletben készpénzzel vagy kártyával, előre utalással és utánvéttel fizetni. Itt ugyan már kevesebb választási lehetőségünk van, viszont még így is több, mintha csak az oldalon keresztül lehetne fizetni. Számomra az előre utalás vagy az üzletben vagy a futárnak való fizetés az, ami szimpatikus és amiket a legtöbbet szoktam választani.

Az Olajwebshop egyébként egy nagyon jó oldal, én már nagyjából egy éve vásárolok tőlük. Nagyon sok termék megtalálható náluk, így szinte mindent meg tudok venni, amire csak szükségem van. ha az autómba vagy a motorhoz szükségem van valamire, akkor csak felnézek az oldalra és máris ki tudom választani a számomra legjobb terméket. Viszont nem csak autóknak és motoroknak lehet itt vásárolni, hanem még teherautók számára is lehet kapni több mindent. Így, ha még nincsen meg a bevált hely, ahonnan vásárolhatnál, akkor az Olajwebshopot csak ajánlani tudom. Már csak azért is, mert nagyon megbízhatóak és mindig azt kapod, amit rendelsz.

Az Olajwebshopnál több, mint 60 márka terméke megtalálható. Ez számomra azt is mutatja, hogy a márkák rá merik bízni a termékeik értékesítését, tehát nagyon jól végzik a dolgukat és megbízhatóak. Ha nem így lenne, akkor nem dolgoznának együtt ennyi márkával. ha a márkák rá merik bízni a termékeiket az Olajwebshopra, akkor ez számomra is egy jel, hogy valamit jól csinálnak, és lehetséges, hogy én is jól járok velük. Legalábbis ez volt a gondolatom még mielőtt elsőnek rendeltem volna tőlük. Szerencsére nem kellett csalódnom, úgyhogy a megérzéseim beváltak. Nem véletlenül vagyok már egy éve a törzsvásárlójuk.

100% eredetiségi garanciát kínálnak minden termékükre. Amikor ezt először megláttam el sem akartam hinni. Egy webshopnál sem láttam még ez így kiírva, így szinte biztos voltam abban, hogy valóban eredeti terméket fogok kapni, ha tőlük rendelek. Ez már elég is lett volna ahhoz, hogy őket részesítsem előnybe minden más oldallal szemben. De ez nem volt minden. 30 napos elégedettségi garanciát is adnak, így ha mégsem lennél elégedett a termékkel amit kapsz vagy meggondoltad magad, akkor 30 napon belül visszaküldheted bármilyen indok nélkül és mindezt díjmentesen. Szerintem ez egy nagyon jó dolog. Találkoztam már olyan webshoppal is, ahol nem lehet díjmentesen vissza küldeni a termékeket. Ilyen esetben jobban át is gondolom a vásárlásokat, de egyben kicsit bizalmatlanabb is vagyok. Nekem az ilyen gesztusok sokat számítanak, így mindig örülök, ha van díjmentes visszaküldési lehetőség. Az Olajwebshopnál pedig van.

Ha személyesen szeretnéd átvenni a termékeidet, akkor Budapesten 4 üzletben is megteheted. Én ugyan jobban szeretem a csomagpontos lehetőségeket, mert sokkal kényelmesebb és a nap azon szakaszában veszem át a csomagomat, amikor a legjobban ráérek. Viszont tudom, hogy valakinek fontos az, hogy személyesen vegyen át egy csomagot, így erre az Olajwebshopnál is gondoltak.

Ha valamilyen kérdésed merülne fel vásárlással kapcsolatban vagy nem tudod, hogy mi lenne a legjobb választás, akkor telefonon kérheted a segítségüket. Nagyon szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre és ezt mindenféle szakzsargon nélkül teszik. A céljuk az embereknek való segítés, nem pedig az, hogy megmutassák mennyire jártasak az adott témában. Éppen ezért nem kell attól tartani, hogy esetleg butaságot kérdezel vagy hogy nem fogod érteni a választ amit adnak. A közérthető fogalmazásuknak köszönhetően ezektől nem kell tartanod.

Ez a fajta segítségnyújtás megfigyelhető a blog cikkeiknél is. Itt a témák nagyon változatosak, hogy mindenki megtalálhassa a számára legérdekesebb cikket. Vannak hasznos, érdekes, újdonságokról szóló cikkek és gyakran felmerülő kérdéseket is megválaszolnak. Ha szívesen olvasol autó vagy motor témában, akkor mindenképpen érdemes elolvasni néhány cikküket. Ha pedig inkább videókat néznél ebben a témában, akkor a YouTube csatornájukon ezt is megteheted. Minél több információt szeretnének megosztani az olvasóikkal, nézőikkel és vásárlóikkal egyaránt. Éppen ezért szeretem őket. Vagyis ezért is .

Kíváncsi vagy milyen termékek kaphatóak az Olajwebshop oldalán?

Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Lehet kapni autó, motor és teherautó olajokat, váltóolajat, szűrőket, adalékokat. Vannak ápolási és karbantartási termékek: szivacsok, kefék, tisztítókendő, rongyok. Fékfolyadék: DOT 3, DOT 4, DOT S. 1, verseny folyadék. Kenőzsírok: univerzális, nyomásálló, folyékony, hőálló, vízálló, élelmiszer ipari kenőzsírok. Fagyálló hűtőfolyadék: G 11, G 12, G 13. Gyújtógyertyák, autófelszerelések: ablaktörlő lapátok, védőhuzat, takaró, hólapát, személyi higiénia, kötelező és biztonsági felszerelés, jégkaparó, jégoldó. Illetve karbantartáshoz és szervizeléshez szükséges termékek: szerszámok, féktisztító, olajcsere kellékek, szerviz segédanyagok, ragasztók, tömítők. És ipari olajok is kaphatóak.

Mint látható, nagyon szerteágazó a termékkínálat, így ha bármire szükséged van, valószínűleg az Olajwebshop oldalán meg fogod találni. Mindent csak megbízható forrásból biztosítanak: Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Ha te is biztosra szeretnél menni és a legjobb termékeket szeretnéd használni az autódhoz, akkor én csak őket tudom ajánlani. Nekem még egyszer sem okoztak csalódást. A sok pozitívum, ami fellelhető az Olajwebshopnál remélem téged is meggyőztek arról, hogy mennyire megbízhatóak és hogy megéri náluk vásárolni.

Én általában biztosra szoktam menni és ritkán próbálok ki új boltokat. Viszont nagyon örülök annak, hogy az Olajwebshoppal tettem egy kivételt és rendeltem tőlük. Azóta már nem is szeretnék és nem is rendelnék máshonnan az autómba olajat és egyéb szükséges termékeket.