Hát nem a postagalamb fogja hírét vinni új cégünknek

Nemrégiben részt vehettem egy postagalamb-versenyen, ahol része volt a programnak ezen régi foglalkozás, mint a galambász bemutatása.

Az indításnál voltunk jelen, a cél pedig valahol Svájcban volt. Oda kellett elérnie a galamboknak, és nyilván a nyertes ezt minden másik állatnál hamarabb abszolválta. Közben gondolkodtam azon, mennyit változott a világ, akár az internet megjelenése óta… Ahhoz képest, hogy a postagalambászatot magunk mögött hagyva egyáltalán eljutottunk az internetig – ami sokkal több idő volt.

Ma már hozzáértők mindenféle okos módon internetes keresőket próbálnak rávenni arra, hogy lehetőleg hamarabb találják meg a mi saját oldalunkat, ha ez a célunk, mert vevőkört szeretnénk találni egy cégnek. A Keresőben Első linképítéssel, SEO-val és hasonlókkal foglalatoskodik – ebbe pedig a napokban futottam bele, és megnyugodtam, hogy hazánkban is bőven akadnak, akik tudják tartani a lépést a számomra felfoghatatlanul túlfejlődő modernitással. Hiába írom, hogy maga az internet is mennyit fejlődött, változott már, mióta csak létezik, de a keresobenelso.hu olyan cég, mely mindig képben van ezen folyamatok legújabb aspektusaival.

Főleg annak aspektusaival tehát, hogy az interneten megtalálhatók legyünk, feltűnők és szerethetők legyünk. Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán – ők ilyesmivel hívják fel magukra a figyelmet, és erről beszélek, mikor azt fejtegetem, mennyire összetett dolog lehet, mennyire bonyolult lehet átlátni, hogy mit kell tennünk, és nem elég nekünk otthon valamilyen sablon segítségével összeszerkeszteni egy kezdetleges weboldalt, aztán elég lesz az… Nem lesz! Ők eleve sikeresek a figyelemfelkeltésben, mert valami olyasmit kínálnak, amit mindenki jól tud használni, hiszen a világhálós jelenlét az alapja ma már a prosperitásnak. De csak akkor bonyolult persze az egész, ha nem tudjuk, hogy kihez forduljunk. De, ha a Keresőben Elsőhöz fordulunk, naprakész módon üzemelő, mindenre felkészült módon az interneten felkapottá válni tudó weboldalunk lehet, és már kezdetben elolvashatjuk náluk, mi fán terem ez a linképítés. (Annyit mondok, sokkal több, mint pusztán informatika)

Van ugyanis több módja is, hogy megtaláljanak minket a vevőink, ha lesz egy cégünket népszerűsítő honlap, amit velük is elkészíttetünk amúgy. A “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán” című almenüjükben leírják, illetve már ezt a szolgáltatást igénybevevők sokaságától ott megtudhatjuk, hogy a dolog lényege a következő: bizonyos kulcsszavak esetében, amik jellemzik saját cégünk szolgáltatását, a Googleben kereső felhasználók minél nagyobb eséllyel a mi weboldalunkra juthassanak el. Ami nyilván azért előnyös, mert így tudjuk eladni a szolgáltatásainkat, értékesíteni a termékeinket, stb.

3000%-os forgalomnövekedés sem lehetetlen a weboldalunkon! Nem pusztán arról van szó tehát, hogy fizetős hirdetéssel kiajánlhatjuk az oldalunkat, hanem arról, hogy azt is nagyban segítsük, hogy maguktól találjanak hozzánk, a weboldalunkra jöjjenek a majdani ügyfelek! A reklámszpot nem minden – mondhatnám.

Ahogy írtam, ennek minden csínját-bínját elolvashatjuk náluk, hogy miként működik, így bele sem mennék jobban. És ha megtetszett, kérjünk tőlük árajánlatot. Pont úgy, ahogy reméljük, tőlünk is fognak ajánlatot kérni a lehetséges vevőink. Én is könnyen megtaláltam őket, pedig akkor még nem is tudtam pontosan mifélét keresek önmagunk népszerűsítésére. Hát akkor nyilván tudják, mi a módja ebben jobbá válni, de nem én akarom népszerűsíteni őket elsősorban. Itt a link, hogy mindenki láthassa, mit tudnak ők: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán. A linképítés sem csupán informatikus-mágia, mint már szintén írtam, érdekes kaland lesz, ígérem!