Baráti beszélgetés a postagalambászatról és az alkoholizmusról

A baráti társaságunk sokszínűségét mutatja az is, hogy a múltkor a postagalambászat rejtelmeiről és a Magyar Postagalamb Sportszövetségről beszélgettünk (amiről én bevallom, nem is nagyon hallottam előtte), aztán meg rátértünk az alkoholizmus problémájára.

Egyik barátom nagypapája ugyanis nemrég bekerült a Felépülők 28 napos felépülési programjába, ahol nagyon jó szakemberek dolgoznak – a felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink oldalon meg is tudod nézni őket.

Hallottál már róluk? Ha nem, akkor továbbadom, amit a haverom mesélt nekünk. A Családi Felépülési Központ lényege, hogy az alkoholproblémákkal küzdő egyén mellett az egész családot támogassák ebben a megterhelő időszakban. Így természetesen van családterapeuta is a szakemberek között, ahogyan az a felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink weblapon is le van írva. És barátom nagypapájának az is sokat segített, hogy az ott lévő segítők között sokan személyesen is megélték, milyen az, ha valaki alkoholbetegséggel küzd.

A honlapnak hála be is tudjátok járni a Szőci Felépülési Központot virtuális módon, amin rögtön látható, hogy ez bizony nem egy lelakott elvonó-hely, hanem egy idilli környezet, melyben ki tudod zárni a külvilágot.

A honlapon a hozzátartozók részére is van egy menüpont, ahol segítséget nyújtanak az alkoholbeteg környezetében tartózkodóknak is,illetve itt van egy telefonszám is, amit nyugodtan felhívhatunk.

Az érdeklődés után pedig már egyeztethetünk is konzultációs időpontot, és ezt követően lehet is jelentkezni a 28 napos felépülési programra.

Érdekel titeket, konkrétan milyen szakembereket kereshettek meg? Nézzetek rá a felepulok.hu/rolunk/addiktologiai-szakembereink, és a “kapcsolat” aloldalon megtaláltok minden elérhetőséget.