Állatszerelem pólón (is) kifejezve – tényleg van, aki galambokat idomít?

Már elnézést az “idomít” kifejezésért, nem is tudom mi a megfelelő szó erre. Annyira új ez nekem, hogy nem is tudom, hogyan nevezzem. De nagyon érdekes. Van egy madármentő barátunk, aki annyira csak ennek él a hétköznapokban, hogy még a pólóin is kifejezi rendszerint, hogy ezt csinálja. Amikor véget ér egy nagyobb projektjük, például visszaengednek a természetbe egy korábban sérült állatot, megörökítik az eseményt egy egyedi pólón. Annyira tetszettek, amiket mindig viselt, hogy erről is érdeklődtem tőle: a lolmarkt.hu címen lehet nézelődni, hogy ha az érdekel minket, honnan szerezhetünk bármilyen tematikájú vagy mintájú pólót.

Aztán a napokban egy galambos pólót viselt, ami más volt kicsit mint a többi, hisz ezt ajándékba kapta. Ekkor hallottam, a galambsportról először, egy társaságról, akikkel ő is nemrég vette fel a kapcsolatot, és ők adták neki ajándékba. De csak a minta volt eltérő azon a pólón, állította, hogy a minősége hasonlóan jó. Ekkor már az egyedi pólókészítés úgy felkeltette a figyelmem, hogy megkérdeztettem vele, az ajándékba kapott pólója hol készült? Mit ad Isten, azt a választ kapta, hogy az is a lolmarkt.hu bolthálózat valamelyik üzletében! Mindenki a LOLmarktnál készíttet pólót?

Talán mindenki azért nem, de ebből is látható, hogy mennyire népszerű ez a brand, és maga a póló feliratozás. A LOLmarktnál mindenféle tervünket megvalósítják – ezért is volt szemre olyan eltérő a két póló, bár ahogy írtam, azt megerősítette a haverom, hogy viselni ugyanolyan kellemes mind a kettőt, legyen szó csak jövés-menésről egy meleg nyári napon, vagy épp munkáról, amiben le is lehet izzadni. Az anyaga a pólóinak kedvez mindkettőnek, állította. Kellően minőségiek, hogy mindenféle “klímában” jól essen, ha az van az emberen.

Szóval megnéztem, hogy is megy a LOLmarktnál a póló feliratozás… Aztán ott láttam: nem is muszáj nekem agyalni, hogy épp milyen mintás pólót viseljek – még ha a lehetőség kecsegtető is, és ezzel is élni fogok, ha már ennyire dicsérik ezt az üzletet. De alámerülhetek a webshopban található minták végtelen kínálatában is, és úgy is rá lehet majd lelni valami egyedire. Valami kifejezőre, amilyet máshol nem lehet kapni. És nem is kell leragadni a normál T-shirt típusnál, van például galléros, meg mindenféle. Ezért is tűnt annyira másnak a két, barátom által viselt póló anno, nem csak amiatt, hogy más valaki találta ki a kinézetét – jut eszembe. Még változatosan is öltözködhetünk tehát a LOLmarktnál vásárolva, plusz van lehetőség két héten belül méretcserére is. Ha mondjuk rendelve szereznénk tőlük a dolgokat be, ráadásul cserére három lehetőségünk is van. Alig várom, hogy az első pólót végre kézhez kapjam. Én mondjuk nem a madarászatról árulkodok majd az öltözékemmel, hanem arról ,hogy “Életem a rock”. De bármi legyen a hobbitok, vagy mániátok, ti is csinálhattok ilyet. Meséljétek el ti is a pólótokon, mit szerettek a legjobban, a póló feliratozás határtalan lehetőségének igénybevételével a LOLmarktnál!