Akciósan vettem a kedvenc márkámtól táskát

Amikor gyerekként figyeltem nagypapámat a galambokkal nem tudtam felfogni sem megérteni, hogy mi a jó abban, ha valaki a galambokkal foglalkozik. Aztán láss csodát, felnőttem, és mit csinálok? Galambokkal foglalkozok. Most már rám tekintenek úgy a fiatalok, ahogy én akkoriban nagypapámra, de most már minden világos. Valószínűleg nem tudnám én se megértetni velük, ezt csak akkor lehet érteni, amikor elkap a galamb láz.

Mindig nagyon izgatott leszek, amikor egy különleges galambfajtát sikerül beszereznem, majdnem ugyanilyen izgatott voltam akkor is, amikor megláttam, hogy akciós a kedvenc táska márkám.

Már egy ideje magával ragadott az Anna Táska webshop kínálata, így már több rendelésen is túl vagyok, aminek köszönhetően hűségpontokkal is rendelkezem, amiket jóvá lehet írni a rendelés során. Most ráadásul 20% kedvezmény van nagyon sok táskára, köztük van a kedvencem is. Szerintem a legjobb táska márka az Anekke. A spanyol gyártású táska márka már régóta a kedvenceim között szerepel, de szerintem a fiatal lányoktól a nőkig mindenkit elvarázsol a gyönyörű grafikákkal ellátott táskák.

Az Anekke táskán kívül más híres márkáktól is találhatók táskák a webshop kínálatában, de nem csak táskákat szerezhetünk be tőlük. Anekke márkától a táskák mellett kapható még szemüvegtartó, tolltartó, neszesszer és pénztárca is. A spanyol márkától többféle színben és mintában elérhetők táskák: barna, fehér, kék, rózsaszín, bézs, fekete, piros.

A megrendelt termékeket mindig gyorsan megkapom, általában pár napon belül már nálam szokott lenni, de egyébként egy termék esetén egy és öt nap közötti szállítási időt jeleznek előre, több termék esetén egy és nyolc napos intervallumot adtak meg. A napok mindkét esetben munkanapként értendők.

Lehetőség van utánvétes és bankkártyás fizetésre is, valamint előre utalásra is. Előre utalás esetén a rendeléstől számított 1-5 munkanapon belül megadják az utaláshoz szükséges információkat. Utánvétre csak nagy összegű vásárlás esetén nincs lehetőség, ami azt jelenti, hogy 70 000 Ft feletti vásárláskor kizárólag az előre utalást vagy a bankkártyás fizetési módot lehet választani.

A munkámból adódóan nem vagyok sűrűn otthon, és a munkahelyemen sem tudom átvenni a rendelést, így én a Pick Pack Pontos átvételt szoktam választani. Nagyon kényelmes megoldás, így én határozom meg, hogy mikor veszem át az árut a megadott intervallumban. Hamarosan meg is érkezik az újabb rendelésem, jövőhéten munka után át is veszem.