A legjobb csapatépítő program a Balatonon volt

A postagalambászat olykor magányos tevékenység. Sokan űzzük pedig, de igen ritkán találkozunk. Ezért is örültem, mikor felvetődött, hogy egy kisebb közösséggel ellátogatnák családjainkkal együtt a Balatonra.

A csapatépítő program már csak ezután került szóba, de ennek is nagyon örültem, rátaláltunk ugyanis a balatonpro.hu-ra, akik igen színvonalas programot szerveztek nekünk. Olyan volt az egész mint egy baráti, családi nyaralás és egy munkahelyi csapatépítő tréning egyvelege. A vitorlázást is nagyon élveztük, sőt, többen sokkal jobb volt, mintha csak a család ment volna el.

Vannak olyan programok, melyeket tényleg élvezetesebb többen csinálni. És vannak olyanok is, melyeket természetüktől fogva csak többen lehet. Például a sárkányhajózás, amit szintén kipróbáltunk, mikor a balatonpro.hu csapatépítő tréningjén vettünk részt.

A csapatépítő program sok vállalat életében már megszokott, és pontosan azért, mert érezhető és élvezhető is a haszna. A csapatépítésnek számos módja van, és korábban én is több ilyenen vettem már részt. Sajnos elterjedt, hogy a hétvégi munkahelyi kiruccanások féktelen bulizásba és ivászatba torkollnak. Ez véleményem szerint nem csapatépítés. És szerencsére egyre többen gondolkodnak így.

A galambász csapattal is úgy gondoltuk, hogy bár helyet, teret kell adni az élvezeteknek is, azért nem árt egy kis játék, egy kis sport, egy kis versenyhelyzet. A kötetlen vitorlázás és az ebéd valamint a borkóstoló valóban fantasztikus volt, mint ahogy az az érzés is, hogy a gyerekek is velünk voltak és szerencsére a csapatban több hasonló korú gyerek is van, így ők tényleg jól elvoltak együtt. Összebarátkoztak, mint ahogy mi, felnőttek is.

A csapatépítő program része volt a sárkányhajózás is, amit mindannyian nagyon vártunk. A balatonpro.hu pedig ezúttal is kitett magáért. A sárkányhajózás már régi vágyam volt, csak eddig még lehetőségem nem volt rá. De ugyanígy említhetném a SUP-ozást, amit szintén kinéztünk magunknak. Fontos, hogy ezt csak magabiztos úszástudás mellett lehet kipróbálni, a SUP-ról ugyanis sokszor a vízbe lehet pottyanni.

A balatonpro.hu kínálatában nemcsak ilyen tréningek és programok szerepelnek, hanem sok más is. Például horgásztúrákra is lehet hajókat bérelni, vagy csak egyszerű vitorlázásra is. A csapatépítés valóban jól sikerült, hála a balatonpro.hu-nak. És meg is egyeztünk, hogy jövőre is eljövünk. Sőt, azt is elhatároztuk, hogy nem várjuk meg a nyarat, már tavasszal lefoglalunk egy vitorlást és megnézzük, hogy hogy éled a természet a Balatonon.